Bindweefsel werkt echt

Bindweefselmassage, is tegenwoordig niet voor niets geliefd bij veel BN’ers. Net als vele anderen hebben zij de natuurlijke kracht van deze massage ontdekt waarbij op een natuurlijke manier een gezondere en strakker huid wordt verkregen.

 

Een bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, het onderhuidse bindweefsel, door de massage worden uw cellen geactiveerd, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit van uw huid verbeterd. Tijdens de massage worden verklevingen losgemaakt en de doorbloeding gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen de cellen beter kunnen bereiken. Dit zorgt voor een gezondere en strakkere huid.

 

Doordat tijdens de behandeling gewerkt wordt met Botanical Beauty Organic Skin Care producten profiteert uw huid optimaal van de natuurlijke werkstoffen en ziet u zelf na 1 behandeling al resultaat.

 

Met bindweefselmassage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • De huid wordt strakker

  • Verbetering van de huidstructuur en huidtint

  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

  • Strakkere contouren van gezicht

  • Stimulering van de huid doorbloeding

  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

 

De bindweefselmassage is een intensieve massage, hierdoor kan het zijn, dat op de plekken waar je verklevingen hebt, de massage gevoelig is. Sommigen ervaren dit als pijnlijk en andere vinden het juist ontspannend.

Na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

 

De bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste effect. (5 tot 10 behandelingen). Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

De bindweefselmassage begint met een oppervlakkige reiniging en duurt in totaal ongeveer 40 minuten.

Ontvang een ontspannende/intensieve massage 

Voor een ontspannende massages aan o.a. uw nek, hoofd, rug , handen en voeten bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in ontspanningsmassages waarbij gebruik gemaakt wordt van technieken die ik geleerd heb tijdens mijn opleiding tot sportmasseuse, shiatsu- en schoonheidsspecialiste.

 

U kunt voor alle behandeling precies aangeven waar het accent op moet liggen en welke intensiteit u hierbij wenst. Indien gewenst kunt u tijdens de massage voor € 10,00 extra ook een scrub behandeling bij boeken.

 

TARIEVEN:

1. Ontspanningsmassage 30 min.  Rug,schouders,nek en hoofd, € 30,00

2. Ontspanningsmassag 60min. Rug, schouders, nek, hoofd,  armen, benen en voeten, €50,00

3.  Ontspanningsmassag 90 min. Rug,schouders,nek,hoofd, decollete, armen, benen (beide kanten) en voeten​, €70,00